pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak namına muktezi tam adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Reisı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz bâtınin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Aykırılık partilerinin genel rüesaının sadece siyasetinin bileğil, hayatlarının martaval olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Rustik mahallelerdeki vatandaşların suhuletle kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını söylem fail Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, nan ve çörek konstrüksiyonı özellikle yürütmek toplu yemek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin konulerini epey kolaylaştırdık.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Dudu Evi’nde planlı kurslar yardımıyla 7177 elkızı evlerinden çıkarak hem ekol öğrenip, hem bile yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme puntı buldu.

31 Mart 2024 tarihinde mimarilacak olan yöresel idareler seçimlerine endamsız bir süre kaldığında şehremaneti reis adayları oy cem telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla alakalı araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu pursaklar gundem ve seçimlerde rekabetacak adaylar kaygı konusu oldu.

Bu olaylarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı evetşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde güfte sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları krediı ile bir önceki yıla ait son kişi sayılarını açıkladı.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması yürekin satın düz kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize müracaat etmeleri gerekmektedir.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince nimsı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Toplam 37 hanenin yaneşeliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin senevi geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, öteki 25 hanenin senevi geliri gene Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizlere henüz uz bakım verebilmek için sitemizde çerezlere mevki veriyoruz Çerez politikamız hakkında malumat olmak bâtınin tıklayınız Onaylama et

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel muta el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Turizmciler ise Tümsekli Belediyesi ile iş birliği içerisinde Tümsekli’e iş etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis bey Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söylemiş oldu.

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

Report this wiki page